یک آدرس ایمیل معتبر وارد کنید!

رمزعبور حداقل باید 6 کارکتر باشد! نمایش

کد امنیتی اشتباه وارد شده! CAPTCHA code

آیا رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام حداقل 2 کاراکتر!

نام خانوادگی حداقل 2 کاراکتر!

آدرس ایمیل خود را باید وارد کنید!

آدرس ایمیل با تکرار مطابقت ندارد!

یک رمز عبور امن برای خود انتخاب کنید! نمایش

تلفن همراه خود را باید وارد کنید!

لطفا پس از مطالعه قوانین پرشین دانشجو موافقت خود را با زدن تیک آن اعلام کنید!

آیا رمزعبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید. ایمیلی حاوی لینک بازیابی رمز عبور برای شما ارسال خواهد شد.

آدرس ایمیل خود را باید وارد کنید!

لینک بازیابی پسورد برای شما ارسال شد.

بازگشت به فرم ورود

راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
  •  راهنمای آزمون GMAT

 

درباره GMAT

GMAT که مخفف Graduate Management Admission Test است امروزه به یکی از مهم‌ترین ابزارهای سنجش بخشی از توانایی‌های متقاضیان شرکت در دوره‌های (MBA (Master of Business Administration و دوره‌های نزدیک و مشابه آن نظیر (MPA (Master of Public Administration شناخته شده است و تقریباً هیچ مدرسه، کالج یا دانشگاه معتبر برگزار کننده این دوره‌ها نیست که ارائه نمرهGMAT را به عنوان یکی از شروط بررسی پرونده متقاضی اعلام نکند. همچنین تعداد زیادی از دانشگاه‌هایی که دروس Business در دوره دکترا (PhD) آنها نظیر امور مالی، حسابداری و اقتصاد حوزه اصلی محسوب می‌شود نمره این آزمون را شرط پذیرش فرد می‌دانند.

  

این آزمون به طور مستقل هیچ توانایی خاصی را در فرد محاسبه نمی‌کند بلکه ترکیبی از توانایی‌ها و مهارت‌های متنوع که برای یک دانشجوی فعال در حوزه مدیریت امور مالی، اقتصادی و اجرایی لازم است را بررسی می‌کند. به همین دلیل دارای هیچ میزانی به عنوان نمره رد یا قبول نیست و این مراکز آموزشی، کالج‌ها و دانشگاه‌ها هستند که هر یک به فراخور برنامه‌های آموزشی خود حداقل نمره قابل قبول را اعلام کنند لذا ممکن است فردی با داشتن یک نمره متوسط بتواند برای برخی از این مراکز تقاضای ثبت‌نام دهد و برای برخی دیگر خیر. واضح است که هر مدرسه‌ای که دوره معتبرتری را ارائه می‌دهد نمره بالاتری را هم طلب می‌کند. به منظور ثبت نام در آزمون GMAT می توانید به این لینک مراجعه نمایید.

 

آزمون از چه قسمت‌هایی تشکیل شده است؟

این آزمون از سه بخش اصلی تشکیل شده است که عبارتند از ارزیابی نگارش تحلیلی Analytical Writing Assessment(که به اختصار AWA خوانده می‌شود)، Verbal و Quantitative Sections. متقاضی باید در بخش نگارش بر روی دو متن essay کار کند که یکی برای تحلیل یک استدلال argumentو دومی بررسی یک موضوع است. متقاضی برای هر یک ۳۰دقیقه زمان دارد و اینکه کدامیک اول ارائه شود مشخص نیست اما این بخش از آزمون همیشه اولین بخش آن است.

اگر بخواهیم این بخش از آزمون را با نمونه‌های مشابه‌ای چون بخش نگارش در آزمون‌های استانداردی چون TOFEL یا ILETS مقایسه کنیم تفاوت‌ها در چند نکته است. اول در پرسش خود متون که به مراتب پیچیده‌تر از آزمون‌های عادی زبان است و تحلیل آنها صرف نظر از چگونگی نگارششان یک مسئله است و عموماً نگارش بحث به زبان مادری هم ساده نیست.

مورد بعدی در حجم آن است. مثلاً در آزمون تافل نگارش حجمی بین ۳۵۰ تا ۵۰۰ کلمه کفایت می‌کند در حالیکه در این آزمون حجمی کمتر از ۵۰۰کلمه چندان مقبول نیست و بهتر است بالای ۶۰۰ کلمه باشد.

هر متن توسط دو ممتحن ارزیابی می‌شود که اولی در واقع یک برنامه نرم‌افزاری خیلی پیشرفته است که به تحلیل نگارش خلاقانه و ارزیابی خطاهای دستوری و املایی می‌پردازد. ممتحن دوم که انسان است توانایی متقاضی را در نحوه دسته‌بندی و پرورش و نظم دادن به دیدگاه‌ها و چگونگی عرضه آنها می‌سنجد. هر دو ممتحن بر اساس یک درجه‌بندی بین ۰تا ۶که می‌تواند تا نیم تقسیم شود نمره می‌دهند. اگر این دو نمره بیش از یک امتیاز فاصله داشتند یک انسان دیگر به عنوان ممتحن سوم نیز به کار نمره می‌دهد و سپس متوسط این نمرات به عنوان نمره نهایی این نگارش و متوسط دو متن مختلف به عنوان نمره نهایی این بخش اعلام می‌شود.

بعد از پایان زمان این بخش و یک وقت تنفس کوتاه اختیاری ( ۵ تا ۱۰ دقیقه) یکی از دو بخش دیگر آغاز می‌شود که هر دو به صورت پاسخ‌گویی به سوالات چند گزینه‌ای است. آزمون Verbalیا شفاهی دارای ۴۱سوال است و ۷۵دقیقه برای پاسخ به آن زمان وجود دارد. این بخش از سه گونه سوال Sentence Correction، Critical Reasoningو Reading Comprehension تشکیل شده و وظیفه آن در مجموع ارزیابی سطح دانش متقاضی در حوزه‌های مرتبط با فهم عمیق‌تر زبان انگلیسی نظیر مبحث دستور زبان، ارزیابی یک استدلال و درک مطلب است.

بخش Quantitative که در آن دو گروه از پرسش‌های مرتبط با Problem Solvingو Data Sufficiency ارائه می‌شود مجموعاً ۳۷پرسش و ۷۵ دقیقه زمان دارد. این آزمون همانطور که از نام آن و دو گونه سوالاتش پیداست به ارزیابی کیفی شیوه اندیشه و استدلال متقاضی می‌پردازد. نکته جالب، پرسش‌های گونه دوم Data Sufficiency (کفایت کردن داده‌ها) است که کاملا مختص این آزمون طراحی شده و مشابه ندارد. در این گونه پرسش‌ها بعد از هر پرسش دو عبارت اخباری حاوی اطلاعات آمده و آنگاه در یک ترکیب ۵گزینه‌ای از حالات مختلفی از ارتباط بین این داده‌ها و پرسش مربوطه پرسیده می‌شود تا مشخص شود که آیا هر یک از آنها یا هر دو با هم یا هیچکدام برای پاسخ دادن به پرسش کفایت می‌کنند یا نه. در پست بعدی منبعی که نمونه سوالات را ارائه خواهیم کرد تا با انواع آنها بیشتر آشنا شوید.

این جدول به صورت خلاصه معرف بخش‌های مختلف آزمون است:

 Analytical Writing Assessment

Present your perspective on an issue.
Analysis of an argument.

2essays

30min for each essay

Quantitative (Multiple-Choice)
Problem Solving
Data Sufficiency

Total 37

75min

(Verbal (Multiple-Choice
Sentence Correction
Critical Reasoning
Reading Comprehension

Total 41

75min


شیوه ارزیابی و امتیازدهی به آزمون چگونه است؟

نمره این آزمون به صورت یک نمره تفکیکی برای سه بخش مجزا و یک نمره نهایی که در واقع ترکیب دو بخش غیرنگارشی آن است ارائه می‌شود که حداکثر می‌تواند ۸۰۰باشد. بر اساس نتایج ۳سال اخیر میانه آن عدد ۵۳۵.۲بوده است. حدود دو سوم نمرات عددی بین ۲۰۰تا ۶۰۰است و شیوه پیچیده محاسبه نمره به گونه‌ای طراحی شده که حدود ۶۸درصد شرکت کنندگان نمره‌ای در این محدوده داشته باشند. همین نکته روشن می‌سازد که برای اخذ پذیرش در یک دوره خوب و معتبر MBA شما باید نمره‌ای به مراتب بالاتر از این و حداقل حدود ۷۰۰داشته باشید که بتوانید از دیگران فاصله بگیرید و این ساده نیست.

نمره آزمون نگارش که در واقع متوسط نمره دو نگارش مستقل شماست عددی بین ۰تا ۶ خواهد بود.

هر دو بخش دیگر نمره‌ای بین ۰تا ۶۰ دارند که پس از محاسباتی به نمره نهایی تبدیل می‌شود. در این بین آزمونVerbal سخت‌تر به نظر می‌رسد چرا که میانه ۳ساله آن ۲۷.۸ از ۶۰ بوده و نمرات بالای ۴۴ و زیر ۹ در آن به ندرت اتفاق افتاده در حالیکه در بخش Quantitative میانه ۳۵.۶ از ۶۰ بوده و نمرات بالای ۵۰ و یا زیر ۷ ندرتاً اتفاق افتاده است.

هر دو بخش چند-گزینه‌ای آزمون به صورت ارزیابی نتیجه پاسخ قبلی داوطلب عمل می‌کنند یعنی پرسش اول در حد متوسط است و سوال بعدی بر اساس نتیجه سوال اول انتخاب می‌شود. اگر به سوال اول پاسخ درست داده شود، سوال دوم مشکل‌تر خواهد بود و اگر پاسخ نادرست داده شود سوال ساده‌تری ارائه می‌شود. بدیهی است که در این سیستم ارزیابی، امتیاز سوالات یکسان نیست و هرچقدر فرد بتواند در مدت زمان آزمون سوالات درست بیشتری بزند (چون سوالات مرتباً مشکل‌تر شده و لاجرم امتیاز آنها افزایش می‌یابد) امتیاز کلی وی هم بیشتر می‌شود. یک دلیل تفاوت زیاد امتیازات هم در همین نکته است.

تفاوت دیگر این آزمون با اکثر آزمون‌های دیگر کاهش امتیاز در صورت بی‌پاسخ گذاشتن سوالات است. در واقع، برخلاف اکثر آزمون‌ها که در آنها پاسخ نادرست جنبه منفی زیادی دارد اینجا پاسخ ندادن مشکل‌ساز است. همچنین اگر داوطلب تعداد زیادی پاسخ نادرست پست سر هم داشته باشد (که معنای آن می‌تواند اجتناب از خالی گذاشتن پرسشنامه از طریق پاسخ دادن تصادفی به سوالات است) امتیاز وی باز هم کاهش می‌یابد.

 

تاریخ های برگزاری آزمون GMAT

به منظور دسترسی به تاریخ های به روز شده آزمون به این لینک مراجعه نمایید.

1
جهت ثبت نام آزمون GMAT اینجا سپس همانند تصویر زیر روی گزینه Login to My Account کلیک نمائید.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
یوزر نیم و پسورد خود را وارد نموده و Login کنید . در صورتیکه حساب کاربری ندارید با استفاده از گزینه Create Account حساب کاربری جدید خود را ایجاد کرده و با حساب کاربری خود Login کنید.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
توجه: دقت نمائید که در صورتیکه می خواهید ثبت نام شما توسط پرشین دانشجو انجام شود، بایستی یوزر نیم و پسورد خود (کادر طلایی شماره 1) را هنگام ثبت سفارش از طریق بخش توضیحات برای ما ارسال نمائید.
1
منتظر ورود به حساب کاربری خود بمانید...
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
گزینه Take The Gmat Exam را کلیک نمائید.
1
در کادر شمار 4 کشور مورد نظر خود جهت برگزاری آزمون را انتخاب نموده و گزینه Search را انتخاب کنید تا مکان های برگزاری آزمون به شما نمایش داده شود. در این حالت محل آزمون مورد نظر خود را تیک زیده و گزینه Next را انتخاب کنید.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
بازه زمانی مورد نظر خود جهت ثبت نام در آزمون GMAT انتخاب نمائید و گزینه Next را انتخاب کنید.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
پس از کلیک روی تاریخ برگزاری آزمون، روی زمان برگزاری کلیک نمائید.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
در این صفحه خلاصه تاریخ انتخاب شده شما برای برگزاری آزمون نشان داده شده است.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
توجه:دقت نمائید که در صورتیکه می خواهید ثبت نام شما توسط پرشین دانشجو انجام شود، بایستی مکان و زمان آزمون انتخابی خود (کادر طلایی شماره 2) را هنگام ثبت سفارش از طریق بخش توضیحات برای ما ارسال نمائید.
1
در این صفحه خلاصه اطلاعات شخصی شما مانند نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و ... نماشی داده شده است. در صورتیکه صحیح است گزینه Next را انتخاب کنید.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
پس از تائید مفاد قوانین سایت MBA، گزینه Next را انتخاب کنید.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
صفحه پرداخت با مستر کارت/ویزا کارت جهت پرداخت نهایی هزینه دلاری به شما نمایش داده خواهد شد.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
1
پس از پرداخت موفقیت آمیز، رسید زیر به شما نشان داده خواهد شد.
راهنمای پرداخت هزینه آزمون GMAT، mba.com مدیریت
در صورتی که به کارت های اعتباری بین المللی دسترسی ندارید جهت پرداخت هزینه ارزی خود می توانید یکی از سه روش زیر را انتخاب کنید.
پرداخت توسط پرشین دانشجو

شما می‌توانید از طریق فرم پرشین دانشجو، برای انجام پرداخت ارزی خود ثبت سفارش نمائید. پرشین‌دانشجو با استفاده از فایل راهنمای ضمیمه ثبت سفارش، پرداخت مورد نظر را انجام داده و سپس رسید پرداخت را از طریق ایمیل برای شما ارسال می‌کند.

ثبت سفارش

پرداخت اتوماتیک در 10 دقیقه

شما می‌توانید با استفاده از سامانه پرداخت اتوماتیک Upay، ابتدا نسبت به شارژ حساب خود به میزان مورد نظر اقدام نموده و سپس پرداخت ارزی خود را در کمتر از 10 دقیقه به صورت اتوماتیک و بدون واسطه انجام دهید. 

ثبت سفارش

خرید ویزا کارت / مستر کارت

شما می‌توانید با خرید یک کارت ارزی بین‌المللی و وارد نمودن اطلاعات مربوط به کارت (شامل 16 رقم روی کارت، تاریخ انقضا ، کد CVV، آدرس و...) در صفحه مربوطه، شخصا نسبت به انجام پرداخت خود در سایت مورد نظر اقدام نمایید. 

ثبت سفارش

سوال دارید؟ از طریق پرتال پشتیبانی در سمت چپ صفحه مطرح کنید.